LISÄTIEDOT JA MYYNTI

Markku Miettinen
0400 439 527
markku.miettinen@pluspuu.fi

 

markku”Vastaan Pluspuun palvelulupauksista yli tuhannen toteutetun hirsitaloprojektin tuomalla kokemuksella. Realistinen hankekartoitus mahdollisimman aikaisessa vaiheessa johtaa parhaaseen lopputulokseen. Henkilökohtainen tapaaminen on paras tapa selvittää mahdollisuus yhteistyöhön. Annan mielelläni lisätietoa myös puhelimessa. Voit soittaa minulle myös iltaisin ja viikonloppuisin!

MARKKU MIETTINEN
0400 439 527

Ps Nyt vallitsevassa poikkeustilanteessa teemme uudet tilaukset ehdollisina. Teemme kuitenkin heti suunnitelmat rakennuslupaa varten ja hoidamme rakennuslupaprosessin alkuun. Rakennuslupien käsittelyajat ovat yleensä vähintään muutamia kuukausia. Sitovat talotilaukset tehdään vasta kun rakennusluvat ovat kunnossa ja tilanne selkeytynyt.

 

LISÄTIEDOT JA MYYNTI
PIRKANMAA

Memmu Pitkänen
050 585 5886
memmu.pitkanen@pluspuu.fi

 

Memmu Pitkänen rakennusarkkitehti ja sisustussuunnittelija”Yksilöllinen ja laadukas Pluspuu talo syntyy asiakkaan ja arkkitehdin yhteistyöllä. Rakennusarkkitehtina ja sisustussuunnittelijana osaan auttaa haluttuun lopputulokseen pääsemisessä ja hankkeen eteenpäin viemisessä. Kokeneena hirsitalojen suunnittelijana sekä Pluspuun edustajana saamme helposti kartoitettua toiveet ja mahdollisuudet, jotka Pluspuu voi sinulle tarjota.”

MEMMU PITKÄNEN
050 585 5886