PLUSPUU® TALOT

Pluspuu talojen suunnittelussa olemme pyrkineet selkeän suoralinjaiseen muotokieleen sekä sisätilojen hyvään toimivuuteen ja muunneltavuuteen. Pyrimme noudattamaan samaa periaatetta kuin pesää rakentava lintu sen pesä on vaatimaton ja huomaamaton sitä ei näe, mutta sieltä näkee kaikkialle.

Design-käsitykseemme kuuluu myös olennaisesti kestävät ja hyväksi koetut rakenneratkaisut kuten hirsiseinät, kunnon räystäät, kunnollinen kattokaltevuus ja reilu sokkelikorkeus. Myös materiaalivalinnoissa suositaan tuttuja ja turvallisia kotimaisia laatuvalmistajia.  Hetkellinen muotiarkkitehtuuri ja materiaalikokeilut eivät mielestämme kuulu rakennuksiin, joiden pitää kestää sukupolvilta toiselle usein ankarissa olosuhteissa vesistöjen rannoilla.

Talot valmistaa perinteikäs pirkanmaalainen hirsitalotehdas Ollikaisen Hirsirakenne Oy yli 40 vuoden kokemuksella. Ollikaisen puuntyöstötekniikka ja hirsirakentamisen tietotaito ovat maamme parhaimmistoa. Talotehtaan omien ammattimiesten suorittamalla asennuksella pystytään parhaiten takaamaan työmaalla tehtävän työn korkea laatu.

Pluspuulla on huolellisesti suunniteltu, hyvä talomallisto, josta löytyy ratkaisuja vaativampaankin makuun. Malleja voidaan helposti muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Täysin yksilöllinen Pluspuu talo rakentuu yhteistyössä hirsirakentamiseen perehtyneen arkkitehtimme kanssa.

Talomallin lisäksi räätälöimme asiakkaalle parhaiten sopivan materiaalien ja rakentamispalvelujen kokonaisuuden – vaikka avaimet-käteen toimituksen.

 CE merkitty laatutuote

Pluspuu talojen materiaali- ja rakenneratkaisuja päätettäessä on johtavana ajatuksena ollut talotoimituksen paras mahdollinen kokonaislaatu eikä vain pyrkimys talopaketin edulliseen hintaan. Laatuun panostaminen rakentamisen alkuvaiheessa on pitkällä tähtäimellä myös oikeaa taloudellisuutta ja kestävää kehitystä.
 Pluspuu talojen runkomateriaalina on aina hirsi. Hirren kiistattomin etu on sen kosteustekninen turvallisuus, joka vaikuttaa erityisesti sisäilman laatuun ja rakennuksen kestävyyteen.
 Hirsi on kestävin puutalon seinämateriaali ja se säilyttää myös parhaiten arvonsa.


 Hirsitalon rakentaminen on pitkälti työmaalla tehtävää käsityötä ei ole samantekevää kuka ja kenen vastuulla työ tehdään. 
Pluspuu talon asentavat talotehtaan omat kokeneet asentajat takuutyönä.

Rehtiä suomalaista työtä

Pluspuun taloille on myönnetty Design from Finland -merkki osoituksena laadukkaasta suomalaisesta suunnittelusta. Meille suomalaisuus on arvo, josta aiomme pitää vahvasti kiinni myös jatkossa.

Design from Finland- ja Pluspuulle aikaisemmin myönnetty Avainlippu-merkki ovat tae aidosti suomalaisesta ja rehdistä rakentamisesta – meihin voit luottaa.

Lisätietoa merkeistä suomalainentyo.fi

Design from Finland -merkki Pluspuulle

Green Building Council Finlandin jäsen

Olemme Green Building Council Finlandin jäsenenä mukana edistämässä rakentamisen kestävää kehitystä. GBC Finlandin tavoitteena on tuoda kestävän kehityksen näkökulma luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakentamisalan toimintaa. Energia- ja ympäristötehokkuuden huomioiminen on pitkällä tähtäimellä eduksi suomalaisille rakennetun ympäristön omistajille, sijoittajille, käyttäjille, rakentajille ja suunnittelijoille. Lisätietoja löydät GBCF:n kotisivuilta.

Green Building Council Finlandin jäsen

Paras asiakastyytyväisyys

Pluspuu talojen valmistaja Ollikaisen Hirsirakenne Oy on vuodesta toiseen Rakennustutkimus RTS Oy:n asiakastyytyväisyys -mittauksissa paras. Avaa uusimmat tulokset.

Tyytyvaisyys mokkivalmistajaan 2015-2017